40%korting
Uw taalkeuze:

Speeltuigen

Speeltuigen

Filter op
Merk
  1. (4)
  2. (3)

Houden jouw kinderen er ook zo van om te schommelen? Houden ze ervan opnieuw en opnieuw van de glijbaan te glijden? Dan hebben wij bij KinderenKoning verschillende speeltuigen in de aanbieding.

De speeltuigen zijn uit hout gemaakt. Hierdoor zijn de constructies zeer duurzaam. Je kinderen zullen er jaren van kunnen genieten! Een glijbaan in combinatie met een schommel of een klimparcours, er zijn heel veel mogelijkheden. Neem gerust de tijd even rond te kijken.

Ken je het multifunctionele speeltuig van AXI al? Je kan het gebruiken als schommel maar dankzij een net tover je het zo om tot iets anders! Een goal bijvoorbeeld. Er is ook een kleiner net bijgeleverd. Dit net kan je aan de bovenkant vastmaken. Zo kan je meteen volleybal spelen. Hang je het net in het midden dan kan je tennissen!

Ontdek de mooie toren van Sunny. Met de combinatie van blauw en wit geeft het je meteen het gevoel aan een strand te zijn! Door de zandbak onderaan is het compleet. Je kan kiezen of je enkel een glijbaan wilt, of er schommels aan toevoegt. Zo maak je een speeltuig dat perfect aan de wensen van je gezin voldoet!