Uw taalkeuze:

Speeltuigen online kopen? | KinderenKoning

Speeltuigen

Speeltuigen

Filter op
Merk
  1. (3)
  2. (7)
  3. (1)
  4. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

14 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

14 artikel(en)

Speeltuig laat jouw kinderen uren speelplezier beleven

Houden jouw kinderen er ook zo van om te schommelen in de tuin? Houden ze ervan opnieuw en opnieuw van de glijbaan te glijden? Dan hebben wij bij KinderenKoning verschillende speeltuigen in de aanbieding. Neem snel een kijkje in ons aanbod van houten speeltoestellen van AXI en Sunny.

Familiepret met de AXI speeltuigen

Ken je het multifunctionele speeltuig van AXI al? Je kan het gebruiken als schommel maar dankzij een net tover je het zo om tot iets anders! Een goal bijvoorbeeld. Er is ook een kleiner net bijgeleverd. Dit net kan je aan de bovenkant vastmaken. Zo kan je meteen volleybal spelen. Hang je het net in het midden dan kan je tennissen! Verder biedt AXI ook houten speeltuigen aan met schuifaf waarbij de speelmogelijkheden eindeloos zijn.

Speelhuisje met glijbaan van Sunny

Ontdek de mooie toren van Sunny. Met de combinatie van blauw en wit geeft het je meteen het gevoel aan een strand te zijn! Door de zandbak onderaan is het compleet. Je kan kiezen of je enkel een glijbaan wilt, of er schommels aan toevoegt. Zo maak je een speeltuig dat perfect aan de wensen van je gezin voldoet! Deze tuin speeltoestellen zijn gegarandeerd een topper.

Speeltuigen in durabel materiaal

De speeltuigen zijn uit hout gemaakt. Hierdoor zijn de constructies zeer duurzaam. Je kinderen zullen er jaren van kunnen genieten! Een glijbaan in combinatie met een schommel of een klimparcours, er zijn heel veel mogelijkheden. Neem gerust de tijd even rond te kijken.

Speeltuig online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.