Uw taalkeuze:

Knuffels online kopen? | KinderenKoning

Knuffels

Knuffels

Filter op
Merk
  1. (4)
  2. (2)
  3. (14)
  4. (40)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mega schattige knuffels van Warmies

Met deze knuffels heb je het nooit meer te koud! Knuffelen met deze Warmies is niet alleen ontspannend maar ook nog eens lekker warm! Als je het te warm krijgt kunnen ze je ook koeling bieden. Leg je knuffels gewoon even in de koelkast. De Warmies zijn o.a. gevuld met lavendel waardoor ze een aangename geur verspreiden. Lavendel doet meteen aan vakantie denken!

Lekker knus met de knuffeltjes

Warmies zijn de perfecte vriend voor uw kind. Omdat ze lekker warm zijn, geven ze kinderen een comfortabel gevoel en is het gemakkelijker voor hen om in slaap te vallen. De warmte creëert een gezellige sfeer terwijl je kinderen met deze Warmies knuffelen.

De Warmies kunnen snel in de microgolfoven verwarmd worden. Dankzij de speciale vulling blijven ze na 1,5 uur nog steeds op lichaamstemperatuur! Bekijk hier alle knuffels van Warmies >

Zachte knuffeldieren

De knuffeltjes van Warmies zijn dus zowel ideaal om kinderen te verwarmen als te verkoelen. Om er zeker van te zijn dat de kids zich zullen hechten aan de knuffeldiertjes hebben ze allemaal een zeer zacht pelsje en schattig uiterlijk gekregen.

Zo heb je bijvoorbeeld een Warmies knuffeltje in de vorm van een olifant, een beer, een egel en zelfs een razend populaire Minion! Doorzoek snel ons gamma knuffels en ontdek ze allemaal!

Knuffels online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.