40%korting
Uw taalkeuze:

Poppen

Poppen

Filter op
Merk
  1. (24)
  2. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kijk eens naar al die poppen! Poppen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, er worden ook allerlei vaardigheden mee verworven! Kinderen doen het liefst dingen zoals volwassenen. Mama of papa spelen gaat perfect met deze poppen.

De poppen van Haba zijn zacht en beschikbaar in verschillende groottes. Kijk dus goed naar de maat van de pop. Dankzij hun zachte lijfjes maken de poppen zeer goede knuffelvriendjes! Er is een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende personages. Welke spreken jou het meest aan? De vrolijke gezichtjes van Mali, Annie of Clara? Wat dacht je van de grappige snoetjes van Felicitas of Mette? Had je stoere Matze en Steven al gezien? Alle poppen hebben een eigen persoonlijkheid, maar natuurlijk beslist jouw kind wat er allemaal met hen gebeurd!

De baby’s van Lilliputiens liggen lekker warm in hun draagmandje. Zo kan je je pop overal mee naartoe nemen! De pyjama en luier kan je makkelijk aan- en uitdoen.

Om onze collectie te vervolledigen hebben we ook enkele magnetische poppen van KidKraft! Dit zijn poppen die je kan aankleden met magneetjes. Welke outfit kies jij?