40%korting
Uw taalkeuze:

Kindertrolleys

Kindertrolleys

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (4)
  5. (9)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Binnenkort een weekendje weg, een heuse vakantie geboekt of gewoon een slaapfeestje bij oma en opa? Elk kind heeft graag een eigen reiskoffer. Daarom bieden wij jullie een heel aantal kindertrolleys aan! Deze zijn beschikbaar in een breed gamma van kleuren, vormen en designs.

De trolleys van Trunki springen meteen in het oog. Met hun opvallende kleurtjes en leuke designs stelen ze overal de aandacht! Qua grootte zijn ze perfect om mee te nemen als handbagage. De afmetingen zijn dan ook perfect afgestemd op de regels van de meeste vliegtuigmaatschappijen. Zo kan je jouw Trunki altijd bij de hand houden! Ook over de andere eigenschappen is goed nagedacht. Zo kan je kind gemakkelijk op de Trunki zitten door het speciale zadel-design. Dankzij de aparte riem die je kan vastmaken kan je het koffertje vooruit (laten) trekken! Binnenin zijn er 2 grote vakken met een gordeltje aan 1 kant, zodat de spulletjes goed blijven zitten.

Kijk eens naar die leuke dierentrolleys van Skip Hop! Ook deze zijn perfect om mee te nemen op een tripje. De wieltjes zijn elke dag klaar om te rollen! Omdat kinderen soms moe worden, heeft Skip Hop ook aan de ouders gedacht. Er is een aparte schouderriem voorzien zodat ouders de trolley kunnen dragen. Dit kan bovendien hands-free! Het zakje vooraan is perfect om kleinere dingen in op te bergen. Zo kan je hier bijvoorbeeld een snack of pennenzakje in kwijt. Aan de zijkant van de trolley is er een speciale plek voorzien om drinkflesjes in te steken. Zo kunnen deze al zeker niet omvervallen!

Hier komt Lilliputiens met nog meer leuke trolleys voor kinderen! Net zoals bij de trolleys van Skip Hop hebben ze een handgreep. Dankzij riempjes en het grote vak vooraan blijven al je spulletjes op de gewenste plek. Ook hier is er aan de zijkant een plaats om drinkflesjes in te zetten.