40%korting
Uw taalkeuze:

Bouwblokken

Bouwblokken

Filter op
Merk
  1. (12)
  2. (13)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bouwblokken staan garant voor uren speelplezier. Maak samen met je kinderen leuke constructies. Is je toren wel stabiel genoeg? Oh nee, pas op! Zet er nog vlug een extra blokje bij om het wat steviger te maken. Laat je fantasie werken en maak elke keer iets nieuws. Combineer gekke vormen met de klassieke kubussen, balken en cilinders. De creatieve ideëen van je kinderen zullen je zeker verrassen!

Bouwen je kinderen graag een hoge toren? Ontdek dan de stapelblokken van Haba ! Zorg dat je met de grootste begint, anders valt je toren zo om! Er zijn ook nog vele andere kleurrijke opties. Van de verschillende (soms grappige) vormen maken je kinderen meteen een prachtige creatie.

Is het je al opgevallen dat alle blokjes van Kapla precies hetzelfde zijn? Dit is net de reden waarom je met deze blokjes grotere gebouwen kan maken. Laat je van je meest creatieve kant zien en maak zelf de meest indrukwekkende dingen die je ooit gezien hebt! Met concentratie, geduld en doorzettingsvermogen bouw je opvallende kunstwerken. Van een stad met huisjes tot vliegtuigen of zelfs draken, niets is te gek voor de blokjes van Kapla! Wil je graag wat inspiratie opdoen? Dan kan je altijd eens gaan kijken in een van de boeken. Deze geven je leuke en nieuwe inzichten.