40%korting
Uw taalkeuze:

Houten constructie speelgoed

Houten constructie speelgoed

Filter op
Merk
  1. (12)
  2. (4)
  3. (4)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Als kind een eigen auto in elkaar steken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Zowel Janod als Automoblox hebben wagentjes ontworpen die je zelf in elkaar kan steken en waar je achteraf nog mee kan spelen.

De auto’s van Automoblox kunnen helemaal uit elkaar gehaald worden. Je kan ze opnieuw in elkaar steken zoals ze origineel waren, of de stukken van verschillende auto’s onderling verwisselen. Geef je auto wielen in allerlei kleuren of verander de motorkap! Laat je fantasie de vrije loop. Zo kan je kind een auto ontwerpen die uniek is.

De wagentjes van Janod zijn magnetisch! Zo kan je ze gemakkelijk weer in elkaar steken. De wielen kunnen nog steeds draaien, dus wanneer je hem in elkaar gestoken hebt kan je ermee spelen! Net zoals de auto’s van Automoblox kan je de onderdelen van de andere wagentjes onderling omwisselen.

Zelf iets in elkaar knutselen is super. Met de bouwpakketten van Haba kan je dankzij een gemakkelijke handleiding zelf dingen maken waar je achteraf nog mee kan spelen! Zo kan je een leuke auto of zelfs een coole helikopter maken! Een ander leuk ideetje om te knutselen is het vogelkastje. Dit kan je in elkaar steken en daarna in de tuin ophangen. Wedden dat de nieuwsgierige vogeltjes hier heel blij mee zullen zijn?