40%korting
Uw taalkeuze:

In bad

In bad

Filter op
Merk
  1. (2)
  2. (5)
  3. (3)
  4. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Met onze leuke spelletjes en accessoires is in bad gaan super fijn! Eerst en vooral hebben we enkele leuke artikelen waarmee in bad gespeeld kan worden! Zo is er de collectie van Kid O, waarvan sommige stukken zelfs geluid maken en licht geven! Zodra de bijhorende figuurtjes op de juiste plaats staan zullen ze je versteld doen staan van wat ze kunnen!

Ken jij het regenwolkje van Pluï al? Dit leuke wolkje kan het laten regenen in je bad! De wolk heeft allemaal gaatjes aan de onderkant en eentje langs de bovenkant. Spelenderwijs leren kinderen de basisprincipes van lucht en water. Dompel je het wolkje onder, dan zal het zich vullen met water. Wanneer je het wolkje daarna naar boven haalt zal het beginnen regenen! Geschikt voor alle nieuwsgierige kindjes.

Haba heeft een knikkerbaan ontworpen om in bad te spelen! De bijhorende waterbal baant zich snel een weg door de waterglijbaan. Plons!

Wanneer je uit het bad komt, kan je je lekker verwarmen met de leuke poncho’s en badsets van Lilliputiens. De schattige capes zijn gebaseerd op leuke figuurtjes, waardoor ze er allemaal verschillend uitzien! Verder is er ook een toilettasje beschikbaar. Dit kan je makkelijk gebruiken wanneer de kinderen bij oma en opa gaan logeren. Zo hebben ze hun eigen spulletjes gemakkelijk bij de hand.