40%korting
Uw taalkeuze:

Speelgoed voor peuters

Peuterspeelgoed

Filter op
Merk
 1. (42)
 2. (6)
 3. (5)
 4. (7)
 5. (3)
 6. (2)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 65 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 65 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De meeste peuters zijn zeer nieuwsgierig. Het juiste speelgoed kan hen enorm veel bijleren. Zo kunnen er verschillende vaardigheden al spelend aangeleerd worden. Denk maar aan het inzicht dat je nodig hebt om een toren te bouwen! Door de eindeloze mogelijkheden wordt ook de creativiteit gestimuleerd.

Ook in bad gaan is superleuk! Kid O heeft enkele stukken ontworpen waarmee in bad gespeeld kan worden. De Myland collectie is zeer speciaal! De speelgoedjes kunnen geluid maken en licht geven! Plaats de bijhorende figuurtjes op de juiste plaats en je zal verrast worden door de passende geluiden!

Lilliputiens brengt heel wat duidelijkheid met de leuke weekplanner en jaarkalender. De weekplanner is een slinger die je overal kan ophangen. Hij bestaat uit verschillende huisjes die elk een dag van de week voorstellen. Dankzij handige kaartjes met afbeeldingen kan er getoond worden wat er op de planning staat. De jaarplanner werkt gelijkaardig . Zo kan er een datum op gezet worden en kan het seizoen aangepast worden! Door de bijhorende temperaturen aan te duiden kunnen kinderen heel wat leren!

Verder hebben we ook een uitgebreide collectie speelgoed van het merk Haba. Ook zij leggen de focus op al spelend bijleren. Zo kunnen kinderen kennismaken met puzzelen dankzij leuke inlegpuzzels. Deze zijn beschikbaar in verschillende thema’s en stimuleren kinderen om te zoeken naar de juiste en passende oplossing. Er zijn ook heel wat magneetspelletjes beschikbaar. Dankzij een magnetische pen kunnen de bolletjes gemakkelijk verschoven worden. Mix en match de juiste bolletjes bij de juiste kleuren, dieren of figuren! Om het inzicht en de techniek te verbeteren zijn er ook heel wat spelletjes met blokken. Zo is er bijvoorbeeld de sorteerbox waar elke blok zijn eigen ingang heeft. Kijk dus goed naar alle verschillende vormen!

Om het af te maken hebben we ook nog enkele leuke blokkenkarren van Plan Toys, trekfiguurtjes van Scratch, en stapelspelletjes van Janod!