40%korting
Uw taalkeuze:

Houten knikkerbanen - Quadrilla en Haba

Knikkerbanen

Filter op
Merk
 1. (15)
 2. (42)
 3. (18)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 81 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 81 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De Kullerbü serie van Haba laat knikkers de gekste dingen doen! Het zijn bovendien zeer goede knikkerbanen om voor het eerst kennis te maken met knikkeren. De knikkers zijn een beetje groter dan anderen, zodat ook jonge kindjes er veilig mee kunnen spelen. Dankzij een handig kliksysteem kan je de knikkerbaan vastmaken. Zo kan je de hele tijd spelen zonder dat er stukjes verschuiven. Je kan de elementen van verschillende pakketten door elkaar gebruiken. Je kan ze natuurlijk ook allemaal samen combineren voor een unieke ervaring.

Daarnaast heeft Haba ook nog een heleboel andere knikkerbanen en extra uitbreidingen waarmee je jouw droombaan kan ontwerpen! Integreer bijvoorbeeld de spiraalbaan of cascade en maak indruk op iedereen!

Cuboro is voor alle leeftijden. Versterk het ruimtelijk inzicht, concentratie en creativiteit door de perfecte knikkerbaan te bouwen. Met de blokjes van Cuboro kan je helemaal uitpakken. De kubussen hebben niet enkel langs de buitenkant een weggetje, maar ook langs de binnenkant kan je je knikkers laten rollen. Hierdoor kan je een bovengrondse baan meteen combineren met spannende tunnels. Waar zal hij uitkomen? Je kiest de moeilijkheidsgraad van de knikkerbaan helemaal zelf! Ga je enkel voor bovengronds? Of ga je de ondergrondse tunnels ermee combineren? Laat hem van richting veranderen en verras je toeschouwers! Met de Cuboro knikkerbanen is urenlang plezier gegarandeerd!

Van knikkeren krijg je nooit genoeg! Bekijk ook eens de serie Quadrilla van Hape. Met hun indrukwekkende spiraalvormen en kleuren trekken ze ieders aandacht. Maak de baan zo gek als je wil! Gebruik de tunnels, speel met hoogtes en laat dankzij de verschillende stukken je knikkers sneller of trager gaan. Ontwerp het zelf en sta versteld van de mogelijkheden!

Scratch denkt vooral aan de jongere kinderen. Net zoals Haba hebben zij enkele knikkerbanen met knikkers die groter zijn dan normaal. Zoals altijd gebruiken ze verschillende diertjes als thema voor hun producten. De leuke kleurtjes trekken zeker de aandacht!

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn! Simpele maar superleuke knikkerbanen worden in de kijker gezet door Plan Toys. Elk onderdeel heeft een eigen kleur en vorm. Kijk hoe de knikkers trapje per trapje naar beneden komen!