Uw taalkeuze:

Muziekinstrumenten online kopen? | KinderenKoning

Muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten voor kinderen

Filter op
Merk
  1. (5)
  2. (2)
  3. (7)
  4. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

15 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

15 artikel(en)

Laat je kind eigen melodiëen maken met deze houten muziekinstrumenten

Wat kan er niet ontbreken in het leven van kinderen? Muziek natuurlijk! Een speelgoedinstrument stimuleert de creativiteit en is, wie weet, de eerste stap om later een echt muziekinstrument te beoefenen. Janod, Haba en Hape bieden jou enkel schattige muziektoestellen aan die jouw hart zeker zal doen smelten.

Speelgoedinstrumenten van Janod

Met zijn kleurrijke bolletjes maakt Janod iedereen blij. Met deze collectie muziekinstrumenten voor kinderen kan je zelfs een bandje oprichten! Laat je kindje gekke gitaarsolo’s spelen of laat je verrassen door het vrolijke geluid van de xylofoon. Charmeer met de accordeon of de piano. Ontdek alle Janod muziekinstrumenten >

Eerste muziekinstrument van Haba

Voor Haba staat muziek garant voor uren plezier. Dankzij de sets maken kleine muzikanten kennis met diverse instrumenten. Wie had gedacht dat je muziek kon maken met eieren? Je gelooft me niet? Luister dan maar eens naar de grappige geluidjes die de schattige Haba eieren maken! Bekijk hier alle Haba muzieksets >

Leuke fluitjes van Hape

Welk geluid maken vogels? Ontdek het met de fluitende vogeltjes! Dit zijn klassieke houten fluitjes die als mooie, kleurrijke vogeltjes werden gemaakt. Super fun voor de kids!

Houten muziekinstrumenten online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.