40%korting
Uw taalkeuze:

Speelgoed garages en andere speelsets

Garages en speelsets

Filter op
Merk
  1. (2)
  2. (6)
  3. (4)
  4. (2)
  5. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De speelsets van Janod zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar zijn ook zeer kwaliteitsvol. Doordat ze gemaakt zijn uit hout kunnen ze jarenlang gebruikt worden. De speelsets zijn telkens rond een thema opgesteld en bestaan elke keer uit een gebouw met bijhorende figuurtjes. KidKraft en Hape hebben bijvoorbeeld een speelset uitgewerkt die rond de ruimte werkt.

Voor de handige kindjes die graag hun techniek een beetje bijschaven, hebben we enkele kwaliteitsvolle werkbanken in onze collectie gestoken. Dankzij bijgeleverde accessoires kunnen je kinderen meteen aan de slag! Je kan zelfs kiezen tussen 3 verschillende topmerken! Een werkbank op wieltjes? Dan moet je zeker de loopwagen van Janod ontdekken. Het wagentje heeft magnetische werkinstrumenten en tal van accessoires om klusjes te klaren. De bovenkant kan je gebruiken als werktafel. Is er een karwei aan de andere kant van de kamer? Geen probleem, de klusjesman of –vrouw is al onderweg!

Om onze collectie te vervolledigen hebben we enkele garagesets van Plan Toys. Er zijn genoeg parkeerplaatsen voor alle autootjes. Bovendien is er ook een wasstraat en een autolift! KidKraft breidt de collectie uit met een raceset! 3, 2, 1, daar gaan ze! Wie is er het eerst beneden?