40%korting
Uw taalkeuze:

Kinderkeukens

Kinderkeukens

Filter op
Merk
 1. (5)
 2. (4)
 3. (17)
 4. (1)
 5. (2)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wat is het fijn om te doen alsof je al een volwassene bent. Kinderen laten hun fantasie los tijdens verschillende spelletjes zoals bijvoorbeeld mama en papa nadoen. Wat kan er dan niet ontbreken in de collectie van KinderenKoning? Kinderkeukens natuurlijk! Net zoals grote mensen eten klaarmaken kan perfect in een van onze dromerige keukentjes.

De keukens van KidKraft zien er uiterst realistisch uit! Natuurlijk zijn ze allemaal voorzien van een oventje. Sommige hebben een microgolfoventje, een wasmachine, wastafel en zelfs een telefoon! Afhankelijk van het model is de look telkens een beetje anders. Verder hebben de meeste keukentjes vrolijke kleuren zodat je er spontaan gelukkig van wordt! Bovendien zijn er nog een heleboel accessoires te verkrijgen zoals een broodrooster, koffiezetapparaat of mixer. Deze maken de beleving helemaal af!

Sober maar mooi, dat is de look waar Hape voor gaat. Deze houten keukentjes staan mooi in elke kamer en zijn bovendien zeer kwalitatief. Heb je al ooit een speelgoed-BBQ gezien? Kijk dan eens naar de collectie van Hape! Zij ontworpen een speciale grill voor kinderen. Opvallend is dat je de grill kan omdraaien zodat het kookplaatjes worden. Zo kan je het ook gebruiken als gewoon keukentje. Aan de zijkant is er een apart plankje waar je al je spullen op kwijt kunt. Handig toch?

Ben je op zoek naar een zeer luxueuze keuken? Dan moet je zeker eens kijken naar de keukens van Step2. Met kastjes, telefoon, oven en veel details, zijn deze keukens een echte aandachtstrekker in de kamer.

Le Toy Van heeft een schattige rode oven ontworpen met leuke details en accessoires. Ook Janod heeft de smaak te pakken. Zij ontwierpen enkele keukentjes in de opvallende kleur.