40%korting
Uw taalkeuze:

Krijtborden en schildersezels

Krijtborden en schildersezels

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (3)
  3. (1)

Doorheen de tijd hebben kinderen eindeloos veel ideeën. Deze moeten natuurlijk neergeschreven of getekend kunnen worden! Dat kan gemakkelijk met onze krijtborden. Laat je fantasie de vrije loop! Speel bijvoorbeeld zelf de leraar en geef les aan je vriendjes. Maak mooie tekeningen met de krijtjes, whiteboard stiften of gebruik het papier die bovenaan op een rol zit! Zo maak je de kunstwerken zo groot als je zelf wilt!

De kleurrijke krijtborden van Janod zien er super plezierig uit! Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en hebben een verstelbaar bord. Je kan er al je gedachten op neertekenen met wat krijtjes. Verder is er nog een rol met papier aan bevestigd. Ook hierop kan je tekenen of schrijven.

Janod heeft ook een rechtopstaand krijtbord ontworpen. De vrolijke kleurtjes geven je meteen een opgewekt gevoel. Het Splash-bord bestaat uit een zijde waar met krijt op getekend kan worden, maar heeft ook een magnetische whiteboard zijde. Magneetjes, krijtjes, papier, bordveger, het is allemaal inbegrepen! Je kindje kan dus meteen aan de slag!

Natuurlijk kunnen de schildersezels van KidKraft niet in onze collectie ontbreken! Ook deze hebben twee zijden die gebruikt kunnen worden. Telkens is er een whiteboard en een krijtbord aanwezig. Bovenaan is er een rol papier ter beschikking. Om een echte schilder te worden heeft je kind natuurlijk verf nodig! Maar waar ga je die zetten om gemakkelijk te kunnen schilderen? KidKraft heeft, net zoals Hape, speciale vakken voorzien om verschillende potjes in te zetten. In elke potje kan een verfkleur gegoten worden. Zo kunnen kinderen zonder problemen aan de verf en is de kans op omstoten zeer klein. Sta jij ook te popelen om een kunstwerk te maken?