Uw taalkeuze:

Krijtborden en schildersezels online kopen? | KinderenKoning

Krijtborden en schildersezels

Krijtborden en schildersezels

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (1)
  3. (3)

Krijtborden en schildersezels halen de innerlijke kunstenaar in jouw kind naar boven!

Doorheen de tijd hebben kinderen eindeloos veel ideeën. Deze moeten natuurlijk neergeschreven of getekend kunnen worden! Dat kan gemakkelijk met onze krijtborden. Laat je fantasie de vrije loop! Speel bijvoorbeeld zelf de leraar en geef les aan je vriendjes. Maak mooie tekeningen op de tekenborden met de krijtjes, whiteboard stiften of gebruik het papier die bovenaan op een rol zit! Zo maak je de kunstwerken zo groot als je zelf wilt!

Krijtborden voor kinderen van Janod

De kleurrijke krijtborden van Janod zien er super plezierig uit! Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en hebben een verstelbaar bord. Je kan er al je gedachten op neertekenen met wat krijtjes. Verder is er nog een rol met papier aan bevestigd. Ook hierop kan je tekenen of schrijven.

Janod heeft ook een rechtopstaand kinderbord ontworpen. De vrolijke kleurtjes geven je meteen een opgewekt gevoel. Het Splash-bord bestaat uit een zijde waar met krijt op getekend kan worden, maar heeft ook een magnetische whiteboard zijde. Magneetjes, krijtjes, papier, bordveger, het is allemaal inbegrepen! Je kindje kan dus meteen aan de slag! Bekijk alle krijtborden van Janod >

Krijtbord in hout

Om ervoor te zorgen dat jouw kind zijn mooieste creaties op jouw loslaat, moet hij/zij natuurlijk kunnen werken met een stevig tekenbord. Om aan deze behoefte te voldoen, gebruikte Janod telkens duurzaam hout, uiterst solide én het ziet er nog eens goed uit.

Schildersezels van Kidkraft of Hape kopen?

Natuurlijk kan de mini schildersezel van KidKraft niet in onze collectie ontbreken! Ook deze heeft twee zijden die gebruikt kunnen worden. Er is een whiteboard en een krijtbord aanwezig. Bovenaan is er een rol papier ter beschikking. Om een echte schilder te worden heeft je kind natuurlijk verf nodig! Maar waar ga je die zetten om gemakkelijk te kunnen schilderen? KidKraft heeft, net zoals Hape, speciale vakken voorzien om verschillende potjes in te zetten. In elke potje kan een verfkleur gegoten worden. Zo kunnen kinderen zonder problemen aan de verf en is de kans op omstoten zeer klein. Sta jij ook te popelen om een kunstwerk te maken? Alle schildersezels en krijtborden van Kidkraft vind je hier >

Schildersezel in hout

Een echte schilder heeft natuurlijk een kwaliteitsvolle schildersezel nodig. Daarom zijn schildersezels voor kinderen van Kidkraft en Hape vervaardigd uit duurzaam hout. Zo kan jouw kleine spruit in stijl en zonder zorgen al zijn mooiste tekeningen en schilderijen ten toon spreiden.

Krijtbord of schildersezel online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.