40%korting
Uw taalkeuze:

Speeltenten

Speeltenten

Filter op
Merk
  1. (2)
  2. (10)
  3. (2)
  4. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een eigen speelruimte is de droom van elk kind. Daar kan naar hartenlust gespeeld worden. In een speeltent kunnen eigen verhaaltjes verzonnen worden. Bovendien bestaan ze in vele kleuren en in verschillende vormen.

De moderne look van KidKraft springt meteen in het oog. Met frisse kleuren en een leuk patroon is de tipi een leuk extraatje voor een kinderkamer. Ook de tenten van Buitenspeel volgen de trend. Een strakke en mooie afwerking zorgen voor een look die in elke kamer past.

Ben je op zoek naar een speeltent die perfect aansluit bij je verhaal? Dan moet je zeker de tentjes van Haba ontdekken! Elke zijde heeft tekeningen die ervoor zorgen dat het echte huisjes lijken! Ook is er telkens een oproldeur voorzien. Zo kan je de tent gemakkelijk geopend of gesloten laten. De tentjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Er is zelfs een winkeltje! Naast de huisjes zijn er ook nog heel wat andere vormen. Zo is er een tipi voor de echte indianen. Verder bestaat de collectie uit enkele tentjes om bij weg te dromen. Neem bijvoorbeeld speeltent Rozenfee. Met de roze gordijntjes en mooie bloemetjes is het een perfecte plaats voor feeën en prinsessen om even uit te rusten.