Boekentassen actie
Uw taalkeuze:

Speeltenten online kopen? | KinderenKoning

Speeltenten

Speeltenten

Filter op
Merk
  1. (2)
  2. (10)
  3. (3)
  4. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

16 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

16 artikel(en)

Speeltent is een eigen stekje voor jouw kind

Een eigen speelruimte is de droom van elk kind. Daar kan naar hartenlust gespeeld worden. In een speeltent kunnen eigen verhaaltjes verzonnen worden. Bovendien bestaan ze in vele kleuren met leuke patronen en in verschillende vormen. In ons gamma vind je speeltenten van Haba, Kidkraft, Buitenspeel en Scratch terug!

Haba speeltent kopen?

Ben je op zoek naar een speeltent die perfect aansluit bij je verhaal? Dan moet je zeker de tentjes van Haba ontdekken! Elke zijde heeft tekeningen die ervoor zorgen dat het echte huisjes lijken! Ook is er telkens een oproldeur voorzien. Zo kan je de speeltent gemakkelijk geopend of gesloten laten. De tentjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Er is zelfs een winkeltje! Naast de huisjes zijn er ook nog heel wat andere vormen. Zo is er een tipi voor de echte indianen. Verder bestaat de collectie uit enkele tentjes om bij weg te dromen. Neem bijvoorbeeld speeltent Rozenfee. Met de roze gordijntjes en mooie bloemetjes is het een perfecte plaats voor feeën en prinsessen om even uit te rusten. Bekijk alle speeltenten van Haba >

Tipi speeltenten van Kidkraft of Buitenspeel

Uch! Een stoere indiaan heeft natuurlijk een speeltent nodig waarin hij/zij zich volledig uit kan leven. Wat er is dan leuker dan een echte tipi voor jouw kind! De moderne look van KidKraft springt meteen in het oog. Met frisse kleuren en een leuk patroon is de tipi speeltent een leuk extraatje voor een kinderkamer. Ook de speeltenten van Buitenspeel volgen de trend. Een strakke en mooie afwerking zorgen voor een look die in elke kamer past.  Tot slot biedt ook Scratch een indianentent aan. Bij mooi weer kan je de speeltenten zeker en vast ook buiten gebruiken, zodat jouw kinderen in de tuin kunnen spelen! Alle speeltenten van Kidkraft >

Speeltenten in verschillende materialen

Al onze speeltenten kan je perfect in de kinderkamer, maar ook buiten gebruiken bij droog weer. Opdat de speeltenten lang mee zouden gaan, werden stevige materialen gebruikt. Wens je een speeltent te kopen uit polyester? Dan zit je snor bij Haba. Liever een speeltent uit katoen? Dan moet je bij de tipi tenten van Buitenspeel zijn. De indianententen van Kidkraft zijn dan weer vervaardigd uit een stevig zeildoek. De keuze ligt volledig bij jou!

Speeltenten online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.