40%korting
Uw taalkeuze:

Loopfietsen

Loopfietsen

Filter op
Merk
 1. (2)
 2. (5)
 3. (1)
 4. (4)
 5. (26)
 6. (7)
 7. (9)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 54 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 54 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bij KinderenKoning hebben we een uitgebreid aanbod aan loopfietsen voor verschillende leeftijden. Je kindje kan al een loopfiets gebruiken vanaf de leeftijd van 1 jaar! Zoek je een houten loopfiets of eentje uit aluminium, bij KinderenKoning vind je diverse mogelijkheden!

De Bunzi loopfietsen van Chillafish kan je omvormen van driewieler naar tweewieler. Dit zorgt ervoor dat de fietsen langer meegaan. Bovendien kunnen kinderen op die manier eerst wennen aan het zoeken van een evenwicht. Daarna kan je het omvormen tot een tweewieler. Ook het zadel is verplaatsbaar in hoogte.

Een gelijkaardig idee vind je bij de Wishbone bikes. Ook deze fietsen groeien mee met je kinderen. De gewone Wishbone bike vind je in 3 varianten: natural, groen of rood. Daarnaast heb je ook de Wishbone bike recycled. Bij alle fietsen kan je het frame omdraaien om het zadel hoger te krijgen. Laten we starten vanaf het begin. Eerst kan je kindje beginnen met 3 wielen. Daarna kan je dezelfde fiets gebruiken en er een tweewieler van maken. Als laatste stapje kan je het frame verhogen. De fiets groeit dus echt mee met je kind!

Scratch heeft ongetwijfeld de meest kleurrijke fietsjes die je je kan voorstellen. Omdat de veiligheid van de kindjes prioriteit heeft, hebben de loopfietsen van Scratch stuurbegrenzing. Dit zorgt ervoor dat de draaihoek van het stuur wat beperkt wordt. Zo zal je kindje niet snel zijn evenwicht verliezen in een bocht.

Ook Janod is niet bang om verschillende kleurtjes te gebruiken. Zij hebben onder meer een fietsje die op een scooter lijkt!

Zoek je eerder een klassieke stijl? Dan moet je zeker de loopfietsen van Early Rider ontdekken. Zij hebben een aluminium kader en kunstlederen zadeltje! De fietsjes stralen dan ook klasse en stijl uit! De kleinste versies van de fietsjes zijn uit hout gemaakt. Hout is zeer duurzaam en zal dus lang meegaan.

Bekijk zeker ook eens het assortiment van Kokua. Zij bieden verschillende loopfietsen aan met 3 wielen (LIKEaTRIKE) of 2 wielen (LIKEaBIKE). Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, modellen en materiaal. Heb je al eens gehoord van de ROCKaBIKE? Hiermee kan je je loopfiets omtoveren tot een schommelpaardje!