40%korting
Uw taalkeuze:

Poppenhuizen

Poppenhuizen

Filter op
Merk
 1. (2)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (17)
 5. (17)
 6. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Poppenhuizen zijn meer dan enkel een speelhuisje. Ze creëren een eigen wereld voor je kinderen. Zij kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de dromen van hun poppen laten uitkomen.

Zoek je een huis voor een echte prinses? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen tussen de huizen van KidKraft. Deze poppenhuizen hebben vrolijke, opvallende kleuren en zijn geschikt voor poppen van verschillende maten. Kies de stijl en kleurencombinatie die het best bij je passen. De huisjes hebben verschillende kamers ingevuld met gedetailleerde meubeltjes.

De poppenhuizen die Le Toy Van ontwerpt zijn uiterst schattig. Je kan de huisjes openklappen om te zien wat er zich allemaal binnenin verstopt heeft! Sommige huisjes zijn reeds gevuld met enkele meubeltjes, andere kan je zelf inrichten met de meubelsets. Er kan zelfs een tuin, BBQ en terras aan toegevoegd worden! Elk huisje heeft zijn eigen look en is elke keer zorgvuldig ontworpen. Ramen en deuren kunnen geopend worden en aan de zijkant van de huisjes zijn er altijd fleurige bloemetjes opgehangen. Wanneer je er niet mee speelt zien de poppenhuizen er nog steeds beeldig uit, mede doordat je ze weer kan dichtklappen. Zo kan je alle spulletjes veilig binnenin opbergen tot de volgende keer!

Verder heeft ook Haba enkele leuke dingen ontworpen. Deze behoren tot de Little Friends collectie. Hape en Plan Toys hebben beiden enkele houten poppenhuizen ontworpen. Daarnaast hebben we onze collectie aangevuld met huisjes van Janod. Zo is er voor ieder wat wils!