40%korting
Uw taalkeuze:

Loopauto's

Loopauto's

Filter op
Merk
 1. (10)
 2. (4)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (7)
 6. (14)
 7. (2)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 41 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 41 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kijk eens naar die schattige Wheelybugs! Deze loopwagentjes zijn dankzij hun leuke design een echte voltreffer! Ze hebben 4 wieltjes die ervoor zorgen dat je gemakkelijk 360° kan draaien. Vooruit, achteruit, ronddraaien of diagonaal rondrijden, niets is te moeilijk voor deze Wheelybugs! Een stuurtje is er niet, maar er is een duwbeugel die de kindjes een houvast biedt. Zo kan je kindje er in alle veiligheid opzitten en mee rondrijden. Er zijn verschillende diertjes zoals een muis, varken en tijger verkrijgbaar, dus zoek gerust naar het lievelingsdier van je kindje.

Een ander merk dat zich baseert op diertjes is BONTOY. Het diertje ter inspiratie van de wagentjes is de walvis. Hij is in verschillende kleurtjes te verkrijgen. Deze wagentjes zijn verstelbaar in hoogte en kunnen hierdoor gebruikt worden door peuters van 18 maanden tot kinderen van 8 jaar oud!

De kleurrijke loopauto’s van Scratchzijn meteen te herkennen. Zij zijn allemaal ontworpen rond een bepaald thema, meestal een diertje.

Bij Wishbone Bike is er geen gebrek aan creativiteit. Naast hun loopfietsen hebben ze ook een speciaal schommelpaardje. Of is het nu een loopauto? De Wishbone Flip is een combinatie van beiden! Doordat je de wielen kan omkeren heb je zo een schommelpaardje.

Baghera heeft een ruim assortiment aan metalen loopwagens. Deze zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar hebben ook een opvallend en leuk design. Hierdoor hebben ze een retro look die niet alleen mooi is om mee te rijden, maar ook om als accessoire te laten staan in de kinderkamer.

Een ander merk dat zich ook toelegt op het retro design is DAM. Hun loopwagens zijn, net zoals die van Baghera, te personaliseren met stickers. Zo kan je de naam van je kind op zijn wagentje laten pronken in een lettertype en kleur naar keuze!